2008/05/11

It's a beautiful day...

Mahtava sunnuntaipäivä. Vaikka unta riitti aina puolille päivin asti, oli olo herätessä freesi. Ja freesillä tarkoitan sitä ihanaa tunnetta, kun avaa silmät aamulla ja ripset todella erkanevat. Ei siis tietoakaan eilisestä bailumeikistä ja yhteensitoutuneista ripsistä ja turvotuksesta, vaan ihka aito krapulaton olemus. Hurraa! Koti-illasta voi kuin voikin selvitä hengissä ja selväjärkisenä.

Koska tänään juhlitaan kansainvälistä Äitienpäivää, suoritin pakollisen onnittelupuhelun heti ensimmäisenä pois alta. Tänä vuonna kohdalleni siunaantui juhlaton ja kermakakuton äitienpäivä, joten päätin maksimoida hyödyn. Fiksuna tyttönä suuntasin sinne, missä vallitsee poikkeuksellinen rauha juuri tänään, eli kuntosalilleni. Antaa äitien ja isien viettää raukeaa aamupäivää kotosalla ja meidän villien lapsettomien treenata kerrankin rauhassa ja ruuhkatta. Salilla oli kieltämättä kerrankin tilaa treenata ja suoritin oman trainerini laatiman ohjelman kokonaisuudessaan läpi antaumuksella ja kiireettä. Johonkin tilaamaani urheilujulkaisuun sokeasti luottaen, suoritin treenin vihreän teen voimalla, eli sain aamuheatin ja haviteltu kesäkunto on taas virstan lähempänä, kun rasvanpoltto on maksimoitu. Ainakin sopii toivoa.

Upean kesäinen kevätkeli uumoilee jo rantakelien saapumista, joten oli pakko varautua lähestyvään bikinikauteen myös piipahtamalla solariumissa. Keväinen (huijaamalla) saavutettu rusketukseni alkaa muistuttamaan jo viikon rantalomarusketusta, joten pieni etumatka kanssasisariin on saavutettu. Enpä ainakaan häikäise kalpeudellani muita auringonpalvojia jahka se h-hetki viimein koittaa, kun varpaat saa työntää rantahietikkoon ilman vilunväreitä. Pientä päivetystäni korostamaan aion käyttää myös luottovoidettani, eli Doven sävyttävää vartalovoidetta. Varsinkin näin aurinkoisen viikonlopun jälkeen pienen rusketuksen ilmaantuminen ei ole niin ilmiselvän feikkiä työtovereiden silmissä, kun päivettyminen on ajoitettu luontoäidin aikatauluun. Koitapa samaa marraskuussa.

Jotta viikonloppuni ei olisi totaalisen tylsä/terveellinen, aion nauttia lätkämatsin lomassa oluen ja sipsejä. Täytyyhän sitä toki virittäytyä tunnelmaan, kun jännittää Leijonien puolesta. Se ei ole lätkäfani eikä mikään, joka väkistelee ja pingottaa väärillä hetkillä. Olut on todellisuudessa kyllä hirvittävän pahaa, mutta 'Koff - tekee kapakkatunnelman', joten mitä sitä ei tekisi fiilistelyn nimissä. You know what I mean.

Tsemppiä Leijonille taistoon - ja meille lopuille häämöttävään työviikkoon.

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tuollainen intensiivinen, rauhallinen treeni tekee kyllä hyvää sekä mielellä että vartalolle.:) Blogisi vaikuttaa kivalta!<3 Taidanpa tilata.

Fashionista kirjoitti...

Samaa mieltä - eikä tuon tasapainon voimaa kannata koetella, saati kyseenalaistaa, nykyisessä hektisessä arjessa.
Tervetuloa lukijakuntaan! :)