2008/05/12

Casual Monday?

Kiitos pääosin uneliaan viikonloppuni, ei torkkuni ansainnut ainuttakaan painallusta, kun herätys koitti puoli kuuden jälkeen. Maanantain kunniaksi elohopeakin oli painunut puoleen totutusta, joten edessä oli pienoinen vaatekriisi jo heti aamutuimaan. Kahvikupillisen ja kauramurokulhollisen jälkeen mielessäni alkoi hahmottua vaatekaapin uumenista löytyvä ensemble ja vauhdikas töihin lähtö ei vaikuttanut enää mahdottomalta tehtävältä.

Mieleni olisi tehnyt laittaa päälleni neuletakki, pillifarkut ja ihanat kultaiset Lontoosta ostetut Uggini, jolloin viikkoni olisi käynnistynyt kuin palmun alta, mutta tiedossa oli kolmituntinen semivirallinen palaveri tavarantoimittajan kanssa, mikä paitsi rytmitti kiireistä työpäivääni uuteen uskoon, rajoitti se myös asuvalintaani. Päätin valita smart casual linjan, eli tasapainotella nuoren business lookin ja mukavuuden välillä. Valintani olikin yksinkertainen luonnonvaalea napitettava neuletakki ja musta trikoohousuhame. Pisteenä i:n päällä peep toe – kengät, runsaat helmet, hiukset siistillä niskaponnarilla ja huomionkiinnittäjänä Clarinsilla punatut huulet. Kirkkaan punaiset huulet ovat paitsi tutut kaikista tämän kevään catwalk-kuvista, myös oiva keino vetää huomio pois väsyneistä jääkiekkoa tuijotelleista silmistä herkullisesti punattuihin huuliin.

Alkukeväisestä Lontoon matkastani tulikin mieleen paitsi ihanat voimakasta paluuta tekevät Ugg-saappaat, joita vilkkui katukuvassa tutuissa ruskeansävyissä, niin nyt myös villeissä metalleissa, kullan ja pronssin väreissä. Toinen voimistuva trendi oli läpikuultavuus, kerrostuneisuus ja erilaiset frillat. Ihanaa sanon minä. Verhotkaamme siis itsemme sifonkitunikoihin päivätyöhön ja hulmuaviin läpikuultaviin toppeihin bailuyöhön. Sama trendi näkyi myös alusvaatteissa ja tällä hetkellä parhaimmat shopaholicit kantavat yllään läpikuultavia toppaamattomia kolmioliivejä sekä pikkuhousuja, joissa on röyhelöitä kuin salsahameessa konsanaan. Keveää, kaunista ja naisellista.

Selvittyäni koko päivän kokousvoileivän voimalla, päätin valmistaa jotain helppoa ja maukasta ruokaa kotosalla. Päädyin grillattuihin lohimedaljonkeihin ja pestoriisiin, joiden laittaminen on vaivatonta eikä maku kärsi mikrokuumennuksessakaan. Helppoa valmistaa ajoissa ja syödä sitten vaikka treenin jälkeen. Juuri sopivaa laiskaan maanantaihin - ja tänään onkin vuorossa tavallista täydellisempi maanantai-ilta. Täydellisten naisten jälkeen meitä hemmotellaan nimittäin jälleen jääkiekko-ottelulla. Raikukoot suomalaiskodeissa tänään riemuhuudot yömyöhään – ja pyyhitään siskot kilpaa kuolaa suunpielistä, sillä kyllä; Tuomo Ruutu vaan on niin hot;)

Ihanaa viikon jatkoa!

Fashionista,
xx

Tänään: + nousussa lätkän MM kisat – laskussa pilviset ja viileät kevätpäivät

1 kommentti:

MouMou kirjoitti...

Hei! Ei tuollaisia kivoja asuja saa kuvailla, ellei laita kuvia.;)